Uitgebreide High Tea

Op onze sfeervolle locatie kunt u van woensdag t/m zondag genieten van een uitgebreide high tea. Onze high tea serveren wij 's middags tussen 14.00 uur tot 17.00 uur en duurt circa 2 uur. De high tea wordt uitsluitend op reservering geserveerd en kost € 24,50 per persoon.


De high tea bestaat uit:

  • verschillende zoete lekkernijen
  • diverse luxe belegde broodjes
  • onze beroemde flammkuchen
  • dagverse soep
  • onbeperkt thee 

Onze thee: TÉ DE ORIGEN
Alle varianten van deze biologische Fairtrade thee zijn verbouwd zonder kunstmest en pesticiden. Hierdoor krijg je niet alleen lekkerdere thee, maar ook voor je gezondheid en die van de aarde is het een fijn idee. De thee plantages liggen aan de zuidoostelijke rand van het Centraal Massief in Sri Lanka, in het Uva hoogland district, beroemd om zijn thee.

Een Fairtrade 'Social Premium' wordt rechtstreeks betaald aan de Social Committee van Greenfield. De theeboeren en theeplukkers beslissen actief mee over de besteding van deze ontwikkelingspremie, ondermeer voor verbetering van het onderwijs, infrastructuur en medische zorg.

Toch meer een liefhebber van koffie? Dat is geen probleem!

Onze koffie: AZZURRO DI MANETTI
Een schitterende melange van Azië, Afrika en Zuid-Amerika! Deze koffie heeft het allemaal; zoet, vol, romig, zacht, donker, kruidig en fris. Een complete koffie die iedereen super zal waarderen. De smaakexplosie die deze koffie met zich mee brengt is; hoog noot gehalte, in combinatie met melkchocolade en kruidigheid van laurier.

De minimale Robusta toevoeging zorgt voor een mooie body in deze koffie, de Indiaanse koffie voor de kruidige pittigheid en de Ethiopische en zachte Braziliaanse koffie geven deze sublieme blend een lange afdronk.

Graag vragen wij u om onze High Tea minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.


Woensdag t/m zondag geopend

woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur tot 22.00 uur (maandag en dinsdag gesloten),
de keuken neemt bestellingen aan tot 20.30 uur.

  Reserveer hier uw tafel

Vul hieronder uw gegevens in om direct te reserveren.

Reserveren